top of page

Ohlasy na film od předních světových odborníků na termity

Před vytvořením anglické verze filmu jsme prostřednictvím docenta Šobotníka požádali přední světové termitology o redakci, případně doplnění definitivního textu. Při té příležitosti se někteří z nich vyjádřili i k celkové podobě filmu, který měli možnost shlédnout. Níže následuje výběr nejzajímavějších reakcí.

„Neuvěřitelně krásné záběry a také fascinující příběh. Nejkvalitnější film o termitech, jaký jsem kdy viděl“. (profesor Nan-Yao Su, University of Florida – nejuznávanější světový odborník v otázkách boje se škodlivými druhy termitů)

„Je to skutečně skvělý film“. (profesor Yves Roisin, Free University of Brussels – největší světová autorita v oblasti biologie a ekologie termitů)

„Váš film o termitech je skvělý!“ (profesorka Renate Radeková, Freie Universität Berlin – špičková odbornice na problematiku symbiotických mikroorganismů termitů)

„Doufám, že jednou tento film uvidím v televizi. Jste nejlepší!“ (profesor Rudolph H. Scheffrahn, University of Florida – největší světová autorita v otázkách systematiky a klasifikace termitů)

„Nádherný film s neuvěřitelnými záběry“. (profesorka Christine Nalepová, North Carolina State University – špičková odbornice v otázkách sociálního chování termitů)

„Gratuluji – vynikající kus práce!“ (profesor Nathan Lo, University of Sydney – světový specialista na fylogenetiku termitů)

„Překrásný film se skvělou kamerou, velmi cenný i po odborné stránce. Jsem přesvědčen, že bude mít ohlas u všech diváků, kteří se zajímají o přírodu“. (profesor Andreas Brune, Max-Planck Institute for Terrestrial Microbiology, Německo – špičkový odborník v otázkách zpracování dřeva termity)

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Zatím žádné štítky
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page